Ние сме млада и бързо развиваща се дърводелска фабрика за изработка на мебели, основана през 2010 г. Предлагаме стандартно по размер и предназначение обзавеждане, подходящо за малки и големи жилища, както и стилизирани интериорни решения по индивидуален проект, съобразени със стила и потребностите на клиента. Стремим се да предоставим на пазара продукт с високо качество, гаранция, бързина и коректност при изпълнение, удобство при доставка и монтаж.

Научи повече за нас

Основателят на фирмата, Йордан Дочев, наследява занаята от възрастен дърводелец, в чиято работилница е чирак за период от четири години. Там изучава резбарство, стругарство и столарство. По-късно открива фирма и създава собствена работилница с необходимите дървообработващи машини за производство на мебели. Първите си модели представя във Виена, Австрия, на изложението Wohnen&Interieur MesseWien, 
където фирмата неколкократно е изложител.

Дизайн

Помагаме в подготовката на проектирането, можете да позваните и да зададете своите въпроси ние ще ви отговорим по най бързия начин.
Също така предлагаме от класически до модерен дизаин, изключително коректни към всеки детаил в обработката на продукта до доставката и монтажа като се стараем да е по най бързя и спокоен начин.

Потърсете ни! Ще изработим обзавеждането, от което имате нужда!

Навигация
×
×

Cart